post

Jeugdnieuws november

JEUGDAGENDA 2017-2018

2 december 2017   Slotronde najaar Champions League, alle CL teams spelen bij Woudia

2 december 2017   Sinterklaasmiddag voor de JO8, JO9 en spelers van de CL

30 december 2017 Zaalvoetbaltoernooi in De Sluis

2 juni 2018             Woudia jeugdtoernooi

3 juni 2018             Finale penaltybokaal

Voetbal2daagse: In de herfstvakantie hebben weer bijna 60 kinderen ontzettend genoten van 2 dagen lekker met voetbal bezig zijn. Het was erg gezellig en ze hadden een hoop lol met elkaar, maar het was ook heel leerzaam en er was een competitie-element. In het nieuwe groene tenue werd er dan ook hard gewerkt op het trainingsveld. De nieuwe organisatoren hadden alles goed voorbereid en maakten er met elkaar, net als voorgaande jaren, voor iedereen weer een mooi evenement van. Zie ook de foto’s van de beide dagen elders op de site. Cas, Edwin, Gijs, Lars, Luuk, Mark, Ruud en Alex bedankt voor de organisatie en begeleiding! Er zijn vele foto’s gemaakt waarop iedereen te vinden is die heeft meegedaan of meegeholpen, behalve 1: Alex. Hij was beide dagen druk in de kantine bezig of aan het foto’s maken, maar kwam er zo zelf niet op! Onze onzichtbare kracht dus (en niet alleen bij de voetbal2daagse)!

Kleding voor de trainingen: De eerste nachtvorst hebben we gehad, het wordt dus weer zaak om je warm aan te kleden, ook tijdens het sporten. Om blessures te voorkomen wordt er daarom vanaf nu in lange broek getraind.

Fietsverlichting: Nogmaals het verzoek om ervoor te zorgen dat al je verlichting het goed doet en om je verlichting ook aan te doen als je in het donker fietst. Zorg dat je goed zichtbaar bent voor de andere verkeersdeelnemers!

Training in de zaal van de Schalm: De training van de mini’s (JO8 en CL) is net als vorig jaar van november t/m februari binnen, in de sportzaal van de Schalm. Neem dus  je binnensportschoenen mee naar de training!

Teamactiviteit: Laten we hopen dat het weer nog een tijdje goed blijft zodat jullie nog even lekker kunnen voetballen, want er staan nog wel wat wedstrijden gepland. Maar met de winter voor de deur wordt het voor veel teams ook weer tijd voor de teamactiviteit! Gedurende het gehele seizoen kun je met je team een keer een leuke activiteit gaan doen. Woudia stelt daar een financiële bijdrage voor beschikbaar. Overleg met je begeleiders wat jullie gaan doen en laat ons er allemaal van meegenieten door na afloop een stukje en/of foto’s in te sturen! We zien ze met veel belangstelling tegemoet!

Gebruik zaal van De Schalm bij afgelasting wedstrijden: Als de wedstrijd is afgelast maar je wilt toch met je team even lekker voetballen, kun je hiervoor een aantal keer per seizoen gebruik maken van de sportzaal van de Schalm. Dit geldt voor alle jeugdteams t/m de JO15 pupillen. Deze teams hebben de mogelijkheid om samen met hun begeleider de sportzaal van de Schalm te gebruiken op de zaterdag (tenzij er al een andere reservering is op dat moment) in de maanden december t/m februari. Als je gebruik wilt maken van de Schalm dan kan de begeleider contact opnemen met Michèl Rood op telefoonnummer 06-10898046 of 0228-721904.

Nieuwe zaalvoetbaltenues: Afgelopen zaterdag hebben onze 2 zaalvoetbalteams allebei nieuwe tenues gekregen van sponsor Grando Keukens & Bad van Ramon Rinkel. Grando Keukens & Bad is ook al vele jaren sponsor bij het veldvoetbal. De beide teams zijn heel blij met de nieuwe tenues en wij bedanken Grando Keukens & Bad voor deze mooie sponsorbijdrage! Wij zijn heel blij met zulke trouwe sponsors! Zie elders op de site de foto’s van de tenue-uitreiking.

Nieuwe leden: afgelopen periode lieten de dames van het Nederlands vrouwenelftal geweldig voetbal zien en werden ze daarmee Europees kampioen. Het Nederlands mannenelftal liet het echter verschrikkelijk afweten en stelde ons allemaal teleur door zich niet te kwalificeren voor het komende WK. Heel Nederland, en dus wij ook, is daarom op zoek naar nieuw jong aankomend voetbaltalent. Voor de dames om de kwaliteit zo hoog te houden en voor de mannen om de kwaliteit flink te verbeteren. Nu hebben we natuurlijk al veel talentvolle spelers en spelertjes rondlopen bij Woudia. Maar als jullie nog vriendjes of vriendinnetjes, of neefjes of nichtjes hebben die ook van voetbal houden, en nog niet bij Woudia voetballen, mag je ze gerust eens meenemen naar de training om te kijken of ze het net zo leuk gaan vinden als jullie. Vanaf 5 jaar zijn jongens en meisjes van harte welkom om te komen voetballen. Ze mogen altijd een paar keer vrijblijvend komen meetrainen. Meld het even bij de trainer of via een berichtje naar [email protected] als je iemand wilt meenemen naar de training!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.