post

Jeugdnieuws

JEUGDAGENDA 2017-2018

2 december 2017     Slotronde najaar Champions League, alle CL teams spelen bij Woudia

2 december 2017     Sinterklaasmiddag voor de JO8, JO9 en spelers van de CL

30 december 2017   Zaalvoetbaltoernooi in De Sluis

2 juni 2018                Woudia jeugdtoernooi

3 juni 2018                Finale penaltybokaal

Fietsverlichting: Nogmaals het verzoek om ervoor te zorgen dat al je verlichting het goed doet en om je verlichting ook aan te doen als je in het donker fietst. We komen na de trainingen nog regelmatig fietsers tegen die hun lampen niet aan hebben, dan kan natuurlijk niet! Zorg gewoon dat je goed zichtbaar bent voor de andere verkeersdeelnemers.

Mini Champions League: Zaterdag 2 december om 10.00 uur is de slotronde van de Mini Champions League najaarscompetitie op ons complex. Alle 14 CL teams spelen dan hun wedstrijden op het A veld, dat wordt dus een gezellige drukte! We verwachten veel publiek en hopen op droog weer. Veel plezier allemaal!

Sinterklaas bij Woudia: Zaterdagmiddag 2 december komt Sinterklaas met zijn pieten naar Woudia om onze jongste jeugd te bezoeken. De jeugdleden van de JO8, JO9 en de CL en hun trainers en begeleiders hebben een uitnodiging hiervoor ontvangen. Sinterklaas heeft nog speciaal gevraagd om goed jullie best te doen op de kleurplaten, zodat we de kantine mooi kunnen versieren! We wensen jullie veel pepernoten en veel plezier zaterdagmiddag!

Zaalvoetbaltoernooi: Op 30 december is ons jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Sluis. Alle jeugdleden t/m de JO15 zullen hiervoor worden ingedeeld. De lijst van de teamindelingen zal echter pas op 30 december in De Sluis bekend worden gemaakt. Wanneer je geen tijd of geen zin hebt om mee te doen, stuur dan tijdig je afmelding naar [email protected]. Verdere info over de speeltijden etc. volgt nog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.