post

Woudia minutenspel 2017-2018 uitverkocht!

Na het geslaagde “experiment” van afgelopen seizoen, zijn ook dit jaar alle minuten van het minutenspel weer snel verkocht en is de actie dus wederom een groot succes voor Woudia! Enerzijds wordt onze vereniging er financieel beter van, anderzijds zorgt het spel voor een extra spanningselement bij de wedstrijden. Helaas moesten we ook een aantal mensen teleurstellen omdat alle minuten al verkocht waren, zorg dus dat je er het volgende seizoen tijdig bij bent als je (weer) mee wilt doen!

Na de vooraankondiging kwamen er direct al veel aanmeldingen voor het minutenspel en tijdens de bekerwedstrijd van afgelopen zondag zijn de laatste minuten verkocht. Mooi om te zien hierbij dat er teams zijn die met elkaar als team enkele minuten hebben gekocht en ook heel leuk dat er sponsors (die Woudia dus ook al op een andere wijze steunen!) met het minutenspel meedoen.

Afgelopen week is de trekking gedaan voor de wedstrijden van de eerste seizoenshelft. Aad, Heleen en Jos hebben de 90 minuten via een programma op de computer voor iedere wedstrijd op willekeurige wijze laten toewijzen aan de deelnemers. Iedere wedstrijd heb je dus een andere minuut, maar het kan ook zomaar zijn dat je een zelfde minuut een andere wedstrijd nog een keer krijgt. Het computerprogramma  bepaalt dit, Woudia niet! Kijk dus even voor iedere thuiswedstrijd welke minu(u)t(en) in die wedstrijd voor jou/jullie van belang zijn!

Op onze nieuwe website kun je de lotingen voor deze eerste 6 wedstrijden en ook de spelregels van het minutenspel terugvinden onder het kopje: Senioren –> Woudia 1 –> Minutenspel.

Namens Woudia bedanken wij alle deelnemers en wensen wij jullie allemaal veel succes!

Aad, Heleen, Jos

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.